Antena 3 CNN Actualitate Şi-a ucis copiii şi s-a sinucis. Dezvăluirea şocantă în cazul bărbatului şi copiilor daţi dispăruţi lânga lacul Tarniţa

Şi-a ucis copiii şi s-a sinucis. Dezvăluirea şocantă în cazul bărbatului şi copiilor daţi dispăruţi lânga lacul Tarniţa

Şi-a ucis copiii şi s-a sinucis. Dezvăluirea şocantă în cazul bărbatului şi copiilor daţi dispăruţi lânga lacul Tarniţa
Sursa foto: foto: news.sky.com
28 Feb 2012   •   11:09
UPDATE 15.30 - Căutările bărbatului dispărut alături de doi dintre copiii săi au fost oprite, marţi după-amiază, atât în zona Tarniţa, cât şi pe lac, din cauza temperaturilor scăzute şi a podului de gheaţă format pe apă, operaţiunea urmând să fie reluată miercuri, informează Mediafax.

Luni, băiatul mai mare al familiei a anunţat Poliţia că tatăl său, în vârstă de 48 de ani, a dispărut de la locuinţa sa din Floreşti, luând cu el doi dintre copii - un băiat de 15 ani şi o fetiţă de trei ani.


Un bărbat şi cei doi copii ai săi au fost daţi dispăruţi  în zona lacului Tarniţa. Cei doi copii sunt un băiat de 15 ani şi o fetiţă de 3 ani.

Autoturismul lor a fost găsită pe malul lacului.

Se pare că la locuinţa acestora a fost găsită o înregistrare audio-video prin care bărbatul îşi lua rămas bun de soţie. Pe înregistrare apare bărbatul cât şi copiii care erau imobilizaţi şi strigau la tatăl lor. Printre altele, în cadrul înregistrării, bărbatul le-a anunţat pe mamele celor doi copii că nu îi vor mai vedea niciodată. Bărbatul avea 48 de ani.

Cel mai mare dintre copiii bărbatului, un băiat de 17 ani,  a găsit înregistrarea când a venit acasă şi a sunat la numărul de urgenţă 112.

Conform anchetatorilor, bărbatul şi-ar fi ucis copiii, după care s-a sinucis. Cei trei sunt căutaţi în continuare de scafandri de la ISU Cluj.


×
Subiecte în articol: barbat copii
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close