Antena 3 CNN Actualitate Și-a ucis tatăl cu 30 de pumni în cap. ”Îl vedeam pe diavol!” Caz șocant în Botoșani

Și-a ucis tatăl cu 30 de pumni în cap. ”Îl vedeam pe diavol!” Caz șocant în Botoșani

Un bărbat din Botoșani și-a ucis tatăl după ce l-a lovit de 30 de ori cu pumnul în cap. Potrivit polițiștilor, agresorul susţine că şi-a lovit tatăl deoarece l-a văzut pe diavol în acesta. 

Și-a ucis tatăl cu 30 de pumni în cap. ”Îl vedeam pe diavol!” Caz șocant în Botoșani
Sursa foto: Antena 3
04 Aug 2020   •   12:14

În vârsta de 74 de ani bătrânul a murit azi-noapte pe secția de terapie intensivă a spitalului Județean Botoșani, după ce fiul l-a bătut cumplit. Fiul bătrânului a mărturisit că și-a lovit părintele de 30 de ori, cu pumnul în cap.

Le-a spus polițiștilor că îl vedea pe diavol în propriul tată, scrie monitorulbt.ro. Medicii au fost șocați de violența loviturilor primite de bătrân de la propriul copil.

Spunea că e Diavolul

Cei doi bărbați locuiesc împreună. Un ginere al bătrânului a descoperit grozăvia ieri dimineață și a sunat la 112.

”La locul solicitării am găsit un pacient în vârstă de 74 de ani, cu un politraumatism prin agresiune, cu plagă înjunghiată în regiunea hemitoracelui stâng. A fost stabilizat şi transportat la UPU pentru mai multe investigaţii”, a declarat medicul Eduard Gurău din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.
La spital a ajuns şi agresorul. Acesta a fost reţinut de poliţişti şi internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean.

Agresorul a fost internat la Psihiatrie

Bărbatul, care are probleme psihice, susţine că şi-a lovit tatăl deoarece l-a văzut pe diavol în acesta. 

”Colegii care s-au deplasat la faţa locului au identificat în curtea locuinţei un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost preluat şi internat la Secţia de Psihiatrie în vederea expertizării. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie”, a declarat Simona Puşcaşu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

×
Subiecte în articol: diavol Botoșani crima
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close