Antena 3 CNN Actualitate Și-au pietruit drumul din fața casei, dar s-au ales cu dosar penal din această cauză. ”Când ploua, pe aici nu se putea trece cu mașina”

Și-au pietruit drumul din fața casei, dar s-au ales cu dosar penal din această cauză. ”Când ploua, pe aici nu se putea trece cu mașina”

Și-au pietruit drumul din fața casei, dar s-au ales cu dosar penal din această cauză. ”Când ploua, pe aici nu se putea trece cu mașina”
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
21 Mar 2017   •   09:06

Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită! Este o zicală care se potriveşte perfect situaţiei în care se află două familii care au decis să pietruiască drumul care trece prin faţa locuinţelor lor. Pentru fapta lor, lăudată de mulţi oameni, s-au ales cu dosar penal

Două familii dintr-o comună doljeană s-au ales cu dosar penal după ce au reabilitat singure uliţa din faţa caselor lor. Habar nu aveau că legea nu le permite să facă asta.

„Am vrut şi noi să facem drumul acesta şi dintr-o faptă bună ne-am ales cu altceva. Cu dosar şi cu toate cele”, spune unul dintre ei.

Oamenii au muncit timp de o săptămână pentru a pietrui, cu cărămidă recuperată din demolări, câteva zeci de metri de drum comunal. La numai câteva zile au fost însă luați la bani mărunți de oamenii legii, care le au întocmit dosar penal pentru ca au executat lucrări de construcţie pentru care nu au avut autorizație. Din acelaşi motiv, cu dosar penal s-a ales şi primăria.

Oamenii spun acum că vor suporta consecinţele deciziei lor şi că nu vor mai încerca să rezolve problemele comunităţii.

×
Subiecte în articol: dosar penal Dolj
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close