Antena 3 Actualitate ”Și omul acesta este tatăl meu”. Scrisoarea Principesei Margareta către Regele Mihai

”Și omul acesta este tatăl meu”. Scrisoarea Principesei Margareta către Regele Mihai

25 Oct 2017   •   16:13
”Și omul acesta este tatăl meu”. Scrisoarea Principesei Margareta către Regele Mihai
Sursa foto: Foto: Facebook/Casa Regala a Romaniei

În 2001 Majestatea Sa Regele Mihai împlinea 80 de ani. Astăzi este ziua lui. Ajuns la 96 de ani, Regele Mihai este subiectul unei scrisori emoționante a Principesei Moștenitoare Margareta.

Redăm, parțial, conținutul acesteia:

„Există un om pe lumea aceasta a cărui prezenţă mă face să mă simt ocrotită, un om care se află întotdeauna acolo, lângă tine.

Am acasă o fotografie cu mine copil, aşezată pe o maşină veche de tuns iarba. Şedeam pe maşina cu care omul acesta tăia iarba şi mă simţeam în siguranţă.

În fiecare seară, înainte de a adormi, el venea să spună, cu surorile mele şi cu mine, Tatăl Nostru. Când aveam patru ani, el mi-a dat textul rugăciunii copiat la maşina lui de scris. Aceasta este o pagină pe care nu am pierdut-o niciodată.

La cei şapte ani ai mei, când venea să mă ia de la şcoală, stăteam pe scaunul din faţă al maşinii Volkswagen broscuţă şi eram foarte mândră că am dreptul la acel loc. Mă uitam pe furiş la el cum conducea şi mă gândeam ce frumos şi fermecător era, cu ochelarii de soare şi cu profilul lui perfect. Eram foarte mândră. La semafor mă uitam pe fereastră la oamenii din alte maşini să văd dacă îl remarcau şi eram sigură că nici ei nu văzuseră un bărbat atât de frumos”

Scrisoarea completă pe romaniaregala.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close