Antena 3 CNN Actualitate Siamezele din Piteşti, cu acte în regulă. Fetiţele au fost înregistrate la registratura spitalului unde s-au născut

Siamezele din Piteşti, cu acte în regulă. Fetiţele au fost înregistrate la registratura spitalului unde s-au născut

Siamezele din Piteşti, cu acte în regulă. Fetiţele au fost înregistrate la registratura spitalului unde s-au născut
Sursa foto: Foto: bzi.ro
de M.Z.    |    30 Dec 2011   •   07:21

Siamezele din Piteşti născute de Crăciun au de acum acte în regulă. Mama fetiţelor gemene le-a declarat la Registratura Spitalului Judeţean, deşi în primele zile nu se interesase de soarta lor. Adelina Ştefania şi Raluca Andreea sunt numele alese de mama lor.

Cele două surori vor rămâne o perioadă de timp internate în spital, până când medicii vor decide ce vor face mai departe.

Cadrele medicale susţin că mama siamezelor nu a avut nicio secundă intenţia de a le abandona, ci doar şi-a dorit discreţie.

Gemenele siameze, unite în zona toracelui şi a abdomenului, care cântăresc împreună 2,800 kilograme s-au născut în a doua zi de Crăciun la Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. Ele au fost transportate de urgenţă la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti.

Gemenele unite în zona toraco-abdominală, pe o suprafaţă de aproximativ 20 de centimetri, sunt lipite în zona ficatului, dar au inimi separate.

Fetiţele s-au născut pe 26 decembrie, la maternitatea din Piteşti şi au fost transportate de urgenţă la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală.

 



×
Subiecte în articol: Pitești inregistrare nume
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close