Antena 3 CNN Actualitate Sibian amenințat cu pistolul în trafic, după ce a claxonat un șofer: ”Poliția a spus că nu are ce să îi facă”

Sibian amenințat cu pistolul în trafic, după ce a claxonat un șofer: ”Poliția a spus că nu are ce să îi facă”

Un sibian a fost amenințat cu un pistol în trafic, astăzi, după ce a claxonat un șofer care nu și-a păstrat banda de mers. Bărbatul susține că a solicitat, de la fața locului, ajutorul poliției, însă a fost refuzat și i s-a cerut să se prezinte la sediu pentru a depune o plângere scrisă.

Sibian amenințat cu pistolul în trafic, după ce a claxonat un șofer: ”Poliția a spus că nu are ce să îi facă”
Sursa foto: YouTube/Turnul Sfatului TV
de Adelina Miron    |    27 Iul 2021   •   21:20

„Urcam pe strada Alba Iulia. Un conducător auto nu și- a păstrat banda de mers, l-am claxonat, a venit după mine în trombă, a pus frână, a blocat strada și a scos pistolul  la mine. Am sunat la poliție, poliția a spus că nu are ce să îi facă pentru că trebuie să merg să depun plângere în scris.

M-am dus după el, le-am spus să  trimită un echipaj și mi-au zis că nu se poate. Le-am spus că este imposibil așa ceva, că sunt în centrul Sibiului, bărbatul a oprit pe  Strada Faurului, la numărul 1”, a declarat bărbatul amenințat în trafic, pentru publicația locală Turnul Sfatului.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au confirmat faptul că bărbatul a apelat numărul de urgență, dar și că acestuia i s-a refuzat ajutorul pe moment.

„În cursul acestei zile, în jurul orei 14,30, prin apel 112, un conducător auto a sesizat faptul că, pe fondul unui conflict în trafic, în timp ce se afla pe strada Morilor din municipiul Sibiu, ar fi fost amenințat de un alt șofer cu un obiect ce părea a fi un pistol.

Apelantul a fost îndrumat de polițiști să nu răspundă provocărilor celuilalt conducător auto, să nu se angajeze în urmărirea acestuia și să evite orice contact cu persoana în cauză în vederea evitării escaladării conflictului care ar fi putut degenera astfel în acte de violență cu risc asupra vieții și bunurilor, atât ale celor doi șoferi implicați direct în conflict, cât și ale celorlalți participanți la trafic.

De asemenea, apelantul a fost îndrumat să se prezinte la sediul Poliției Municipiului Sibiu pentru a depune o plângere prin care să ofere toate detaliile referitoare la cele sesizate și să pună la dispoziția polițiștilor materialele probatorii pe care a afirmat că le deține”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

 

 

×
Subiecte în articol: amenintat pistol trafic
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close