Antena 3 CNN Actualitate Un sibian și-a uitat în farmacie borseta cu acte și 13.000 de euro. O femeia a luat-o și i-a dat foc dintr-un motiv bizar

Un sibian și-a uitat în farmacie borseta cu acte și 13.000 de euro. O femeia a luat-o și i-a dat foc dintr-un motiv bizar

O femeie din Sibiu a furat dintr-o farmacie, o borsetă în care se aflau peste 12.000 de euro, 4.000 de lei,  dar și 4 carduri bancare.

Un sibian și-a uitat în farmacie borseta cu acte și 13.000 de euro. O femeia a luat-o și i-a dat foc dintr-un motiv bizar
Sursa foto: McGrath/Getty Images
de Andrei Naiţă    |    18 Dec 2021   •   18:32

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum femeia, cu vârstă cuprinsă între 55 și 70 de ani, vorbește cu una dintre farmaciste, iar într-un moment de neatenție din partea personalului, aceasta sustrage borseta, uitată de un alt client pe tejgheaua farmaciei, apoi se face nevăzută.  

La data de 16 decembrie, în jurul orei 15,33, o persoană necunoscută, de sex feminin, și-a însușit fără drept borseta unui bărbat, uitată de acesta pe tejgheaua unei farmacii de pe strada Semaforului din municipiul Sibiu. Borseta conținea cartea de identitate a bărbatului, permisul de conducere, pașaportul turistic, cardul de sănătate, cardul Tahograf, 4 carduri bancare, 12.000 de euro și 4.000 de lei.

În urma plângerii depuse de persoana vătămată, la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit. 

A dat foc la bani și a aruncat borseta

PolițiștiI din Sibiu au prins-o pe femeie, care le-a spus oamenilor legii că atunci când a văzut ce e în borsetă, s-a speriat și a dat foc mai multor bancnote, ca să-și ascundă urmele.

”La domiciliul sibiencei a fost găsită o parte din suma de bani despre care partea vătămată a declarat că se afla în borsetă. Totodată, borseta în cauză, documente și o altă parte din bani au fost găsite într-un container pentru deșeuri menajere din apropierea imobilului în care locuiește femeia” a declarat Elena Welter, purtătoarea de cuvânt a Poliției Sibiu.

Bărbatul și-a recuperat peste 7.700 de euro, actele și cardurile bancare. Anchetatorii au deschis un dosar penal pe numele femeii.

Până în prezent, persoana în cauză nu a fost identificată.

×
Subiecte în articol: Sibiu bani borsetă
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close