Antena 3 CNN Actualitate Sibiu, pe locul 8 în topul celor mai frumoase locaţii din Europa

Sibiu, pe locul 8 în topul celor mai frumoase locaţii din Europa

Sibiu, pe locul 8 în topul celor mai frumoase locaţii din Europa
21 Noi 2008   •   08:16

Cum ecologia începe să fie din ce în ce mai apreciată, revista americană Forbes a realizat un top al celor mai frumoase 10 locuri din Europa unde recomandă o posibilă mutare. Astfel, pentru oricine doreşte să traiscă în unele din cele mai bogat culturale regiuni nu este greu să se gândească la vechiul continent.
În plus, o dată cu criza şi preţurile au început să se aşeze, aşa că schimbarea domiciului îi nu va costa mult pe americanii care ar fi dispuşi să renunţe la traiul din SUA. Printre cele mai idilice locaţii din lume pentru inceperea unei noi vieti, americanii au plasat oraşul Sibiu pe locul opt. O locaţie foarte bună având în vedere că este înaintea Romei.
Ala Osmond, directoarea unei companii care oferă excursii private în Europa, declara despre oraşul românesc că, deşi pare un clişeu, ?puţin cunoscutul orăşel este un loc idilic?. ?Aceasta este probabil cea mai ezoterică locaţie din listă, dar nu există zgomot absolut deloc sau poluare, iar ţăranii din împrejurimi încă merg cu căruţa şi calul. Este un loc de viaţă minunat, nealterat?, crede experta în turism despre Sibiu.
?Chiar dacă în afara României, Transilvania este cunscută pentru locaţia sinistră a romanului Dracula a lui Bram Stoker, în România, regiunea este recunoscută pentru frumuseţea răpitoare şi istoria bogată.? Iar cum apartamentele costă sub 65.000 de dolari pare o alegere înţeleaptă, cred ei.
Topul Forbes
No. 10 Deia, pe insula Majorca
No. 9 Roma, Italia
No. 8 Sibiu, Romania
No. 7 Budapesta, Ungaria
No. 6 Burford, Anglia
No. 5 Ljubljana, Slovenia
No. 4 Insula Kefalonia, Grecia
No. 3 Copenhaga, Danemarca
No. 2 Saint-Rémy-de-Provence, Franţa
No. 1 Gaiole Chianti, Italia

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sibiu roma
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close