Antena 3 CNN Actualitate Mesajul pentru PNL al unuia dintre cei mai cunoscuţi preoţi din România

Mesajul pentru PNL al unuia dintre cei mai cunoscuţi preoţi din România

Mesajul pentru PNL al unuia dintre cei mai cunoscuţi preoţi din România
02 Dec 2016   •   21:24

Consilierul misionar-pastoral şi de imagine al Mitropoliei Ardealului, preotul Constantin Necula, a transmis un mesaj video înregistrat celor câtorva sute de liberali prezenţi vineri seara, în Sala Thalia din Sibiu, unde a avut loc evenimentul electoral "România, înainte!", potrivit Agerpres.

Prezentatorul evenimentului le-a spus liberalilor că "un om al lui Dumnezeu s-a gândit azi'' la dumnealor.

Preotul Constantin Necula le-a transmis candidaţilor PNL din Sibiu un mesaj prin care îi îndeamnă să se gândească la Dumnezeu şi la sufletul poporului român.

"Nu e rău ca cei care participă în campanie sau care încearcă să ne hotărască viaţa, pe viitorii patru ani, să înţeleagă importanţa a două lucruri nenegociabile pentru poporul român: Dumnezeu şi sufletul poporului. De aici se poate câştiga şi merge mai departe", a spus preotul Constantin Necula în mesajul său.

Unul dintre cei mai cunoscuţi preoţi români, Constantin Necula, a fost singura persoană care a transmis un mesaj liberalilor şi simpatizanţilor PNL Sibiu printr-un mesaj înregistrat.

Preotul Constantin Necula, mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, nu au putut fi contactaţi de corespondentul AGERPRES pentru a-şi exprima un punct de vedere privind transmiterea respectivului mesaj unui partid politic, în timpul campaniei electorale.

×
Subiecte în articol: Constantin Necula PNL
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close