Antena 3 CNN Actualitate Sibiu. Tânără înjunghiată de 25 de ori, după ce s-a plâns în zadar Poliţiei că e hărţuită (VIDEO)

Sibiu. Tânără înjunghiată de 25 de ori, după ce s-a plâns în zadar Poliţiei că e hărţuită (VIDEO)

Sibiu. Tânără înjunghiată de 25 de ori, după ce s-a plâns în zadar Poliţiei  că e hărţuită (VIDEO)
28 Mai 2010   •   15:41


Crimă sângeroasă în faţa unui bloc din Sibiu. O tânără de 27 de ani a fost a fost înjunghiată de 25 de ori, în piept şi în gât, se pare de un bărbat care o ameninţa de mai multe zile pentru că femeia nu vroia să aibă o relaţie cu el. Şi tot de zile bune aceasta s-a plâns Poliţiei că este hărţuită. Doar că Poliţia a reacţionat doar atunci când a fost prea târziu. Adică azi de dimineaţă când l-a dat în urmărire generală pe criminal.

Femeia a fost atacată chiar în momentul în care se întorcea acasă de la muncă. A fost înjunghiată de mai multe ori şi lăsată apoi într-o baltă de sânge.

Cu doar două zile în urmă femeia a depus plângere la poliţie împotriva fostului său iubit, care acum e şi principalul suspect. Mai ales că vecinii l-au tot văzut dând târcoale blocului.

Cum poliţia n-a făcut nimic, aseară bărbatul pare să-şi fi dus planurile diabolice la bun sfârşit. A prins-o pe fosta lui iubită în timp ce se întorcea singură de la serviciu. Şi s-a răzbunat.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu două luni dar s-au despărţit după numai două săptămâni.

Tânărul este acum căutat de poliţişti.





Antena 3


×
Subiecte în articol: crima Sibiu injunghiata
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close