Antena 3 CNN Actualitate Sibiu. Traficanţi de droguri, imobilizaţi după o urmărire ca-n filme (VIDEO)

Sibiu. Traficanţi de droguri, imobilizaţi după o urmărire ca-n filme (VIDEO)

Sibiu. Traficanţi de droguri, imobilizaţi după o urmărire ca-n filme (VIDEO)
02 Dec 2008   •   20:27

Urmăririle ca-n filme sunt cu mult mai spectaculoase în realitate. Doi traficanţi de droguri din Sibiu au fost urmăriţi kilometri întregi de poliţiştii de la crimă organizată din Alba. În tot acest timp, au tras foc după foc. Tinerii, au incercat să scape cu forţa dintr-un flagrant.
Nouă pachete de marijuana în portbagaj şi o maşină de poliţie în retrovizoare. De frica gratiilor, tânărul şoferul calcă pedala la podea. Poliţiştii îşi încarcă armele. Nici în filme, nu vedeţi aşa ceva. Încărcătoarele se golesc. Gloanţele ciopârţesc caroseria maşinii.
Tinerii traficanţi nu renunţă. După zeci de gloanţe trase şi câţiva kilometri de urmărire, traficanţii sunt încolţiţi. Tinerii aveau în portbagajul maşinii aproape două kilograme de marijuana.
Au scăpat cu viaţă, dar nu şi de poliţişti. Aceştia au ţinut morţiş să le vadă plantaţia de marijuana şi locul în care era preparată marfa. Trei dintre traficanţii prinşi au fost arestaţi preventiv. Toţi cei 8 membri ai reţelei riscă până la 15 ani de închisoare.

Observator

×
Subiecte în articol: Sibiu marijuana Politie flagrant
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close