Antena 3 CNN Actualitate Sibiu. Un bărbat a fost rănit în urma unei explozii produse în casă

Sibiu. Un bărbat a fost rănit în urma unei explozii produse în casă

Sibiu. Un bărbat a fost rănit în urma unei explozii produse în casă
Sursa foto: Foto: Mediafax
09 Sep 2012   •   18:40

Un bărbat a fost rănit, duminică după-amiază, în urma unei explozii produse la o casă din oraşul Dumbrăveni, judeţul Sibiu, din cauza unei acumulări de gaz, după deflagraţie locuinţa prăbuşindu-se parţial, conform Mediafax.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Silviu Albişor, o explozie a avut loc, duminică după-amiază, din cauza unei acumulări de gaz, la o casă din oraşul Dumbrăveni, iar în urma deflagraţiei locuinţa s-a prăbuşit parţial.
   
"A avut loc o explozie la o casă, fără a fi urmată de incendiu. Este vorba de o acumulare de gaz, în Dumbrăveni, strada Mihail Kogălniceanu. Un bărbat cu vârsta de aproximativ 60 de ani a fost rănit. El este conştient. Casa s-a prăbuşit parţial", a declarat Silviu Albişor.
   
El a spus că bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD.
   
Potrivit sursei citate, la faţa locului intervin lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă şi SMURD Dumbrăveni, dar şi o autospecială de la Detaşamentul Mediaş, care a fost trimisă în Dumbrăveni pentru supravegherea zonei şi pentru asigurarea tututor măsurilor necesare până la sosirea echipajelor firmei distribuitoare de gaz.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close