Antena 3 CNN Actualitate Sicriele militarilor care au murit în Bucegi, transportate în Israel

Sicriele militarilor care au murit în Bucegi, transportate în Israel

Sicriele militarilor care au murit în Bucegi, transportate în Israel
Sursa foto: Foto: Video News
30 Iul 2010   •   08:06

Sicriele cu cei şase militari care au murit în accidentul aviatic din Bucegi ajung astăzi în Israel, cu avioane de transport Hercules, care au decolat la prima oră de la Baza Militară Boboc. Legiştii români şi israelieni au lucrat neîntrerupt în laboratoare, pentru identificarea corpurilor. Rămăşiţele căpitanului Ştefan Dragnea ajung astăzi în Dolj, unde vor fi înmormântate. La locul accidentului au rămas piesele grele din epava elicopterului. 

Rămăşiţele militarilor israelieni morţi în accidentul de luni din Bucegi au decolat în această dimineaţă spre Israel, la bordul unor avioane Hercules, însoţite de echipele de legişti şi militari israelieni sosiţi în România pentru a participa la căutări.

Sicriele au fost aduse la Baza militară Boboc direct de la IML Braşov, unde specialiştii israelieni au efectuat mai multe teste ADN în ultimele zile, pentru a stabili identitatea celor morţi în accident. Deşi pe aerodrom ar fi trebuit să aibă loc o ceremonie de comemorare a militarilor, delegaţia israeliană a decolat imediat.

Rămăşiţele pământeşti ale căpitanului Claudiu Ştefan Dragnea vor ajunge în această dimineaţă în Capitală. În jurul prânzului, va avea loc o ceremonie militară pe aeroportul Otopeni, de unde sicriul va fi trimis în Craiova, la familie.

Antena 3

×
Subiecte în articol: militari aviatic Bucegi
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close