Antena 3 Actualitate Sile Cămătaru şi-a continuat "afacerile" chiar şi din spatele gratiilor. Cum ameninţa interlopul victima unui accident provocat de fiica sa

Sile Cămătaru şi-a continuat "afacerile" chiar şi din spatele gratiilor. Cum ameninţa interlopul victima unui accident provocat de fiica sa

de M.Z.    |    27 Feb 2013   •   07:23
Sile Cămătaru şi-a continuat "afacerile" chiar şi din spatele gratiilor. Cum ameninţa interlopul victima unui accident provocat de fiica sa
Sursa foto: Foto: Agerpres

Sile Cămătaru şi-a continuat afacerile şi ameninţările chiar şi din spatele gratiilor. Interlopul a ameninţat telefonic din închisoare un bărbat rănit într-un accident provocat de fiica sa.

Victima ar fi cerut despăgubiri de 6.500 de lei, iar Sile Cămătaru, pe numele lui adevărat Vasile Balint, încerca să o convingă să ceară mai puţini bani.

Acuzatiile procurorilor sunt dovedite de stenograma discuţiei care a avut loc pe telefonul fiului său, Mario Balint.

Victima accidentului produs de fiica lui Sile Cămătaru sesizase Poliţia că ar fi fost ameninţată de două persoane care au vrut să o convingă să ceară despăgubiri mai mici.

Mario Balint, fiul lui Sile, a încercat să rezolve conflictul, s-a întâlnit cu bărbatul şi l-a pus în legătură pe tatăl său, aflat în închisoare.

Vasile Balint
: Ia zi-mi, acuma ţi-ai pus piciorul iar în ghips sau ce i-ai zis lui fii-miu?
Rizescu.: Da, deci nu am putut să merg şi asta e, mi-am pus piciorul în ghips, că era fractură.
Vasile Balint: Păi da, mă, dar când te-a urmărit Dan cu ăia te făceai şchiop şi pe urmă ai fugit, nu mai era piciorul rupt?
Rizescu.: Ba da.
Vasile Balint: Bă, fii atent, uite care-i treaba, să-ţi spun ceva, ţine minte ce-ţi spun eu ţie..., m-auzi?
Rizescu: Da, piuie telefonul, nu ştiu ce are.
Vasile Balint: Da, piuie că sunt cu un prieten de-al meu în conferinţă... cu Lucian. Fii atent: eu n-am plătit şmecheria la nimeni niciodată, eu am vrut să-ţi dau aşa 1.000 de euro ca să nu stea fii-mea fără carnet în buzunar perioada asta care (neinteligibil) dar, dacă tu crezi că e loc cu mine ca să iei caşcaval de la mine te înşeli!

Mai mult, în aceeaşi convorbire, Sile Cămătaru i-a cerut victimei să-şi schimbe declaraţia dată la Poliţia Rutieră, în aşa fel încât să reiasă că, de fapt, acesta ar fi fost vinovat de producerea accidentului.  

Vasile Balint
: Ai înţeles? Şi sunt tot pe poziţie, ai înţeles? Şi dacă mai bag încă 20 eu cad tot în picioare, ca o pisică cu 10 vieţi, ai înţeles?
Rizescu: Dar, nu, eu am vorbit...
Vasile Balint (neinteligibil): Îţi spun o chestie. Acceptă banii.
Rizescu: Eu nu sunt un şmecher, eu nu sunt un...
Vasile Balint: Indiferent cine ai fi, noi trăim pe planeta asta, pe lumea asta... deci, eu îţi spun aşa, dacă vrei să accepţi o mie de euro te duci acolo, dai declaraţie, retragi toate alea, dacă nu... tu du-te înainte cu procesu' tău şi cu asta basta!

Ca să fie sigur că fata lui va scăpa fără să fie amendată, Sile Cămătaru a explicat detaliat ce trebuie să conţină declaraţia.

Vasile Balint: Băi, băiatule, mi-a zis că tu ai intrat, tu ai intrat... în cauciucul din spate. Păi mergeai, mergeai şi te-ai trezit pe jos că n-ai fost atent, nu erai bine atent la şosea, că, dacă erai atent şi vedeai intenţia ei de a face la dreapta frânai. Tu n-ai... că erai lângă bordură, ai înţeles? Deci, probabil n-a fost atentă nici ea, nici tu, din cauza asta... îţi dai seama, fii-mea se ducea la şcoală, nu se ducea la discotecă... nu se ducea la nimic. Tu pentru deranju' ăsta al tău primeşti 1.000 de euro, dacă tu cauţi să-mi zici şi să-mi spui mie că te-a învăţat avocatu' să ceri 5.000, avocatul să ceară 5.000 la unul, la un parlamentar, la cineva care... gândeşte-te, eu sunt de nouă ani şi nouă luni închis, ai înţeles?

Sile Cămătaru i-a spus bărbatului că urma să iasă în 10 zile din închisoare şi i-a cerut să se intereseze să afle cine este cu adevărat Sile Cămătaru.

Citeşte şi Cum conducea Sile Cămătaru afacerile din închisoare. Vezi "agenda" interlopului şi interceptările din dosarAi imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close