Antena 3 CNN Actualitate Silvio Berlusconi, supărat pe jurnalişti: ?Să vă duceţi la dracu!?

Silvio Berlusconi, supărat pe jurnalişti: ?Să vă duceţi la dracu!?

Silvio Berlusconi, supărat pe jurnalişti: ?Să vă duceţi la dracu!?
Sursa foto: Silvio Berlusconi
06 Apr 2009   •   14:38

Silvio Berlusconi ar vrea să spună jurnaliştilor: ?Să vă duceţi la dracu!?. Asta a declarat recent premierul italian. Supărat că este ironizat de presa italiană care îl prezintă drept un ?maestru? al gafelor?, Berlusconi se gândeşte să aducă nişte injurii seriose presei.

?Ceea ce mă mâhneşte este că presă italiană ma boicotează. Mă vor aduce în stare să le zic: Mai duceţi-vă dracului!? a declarat premierul italian, potrivit Reuters.

Silvio Berlusconi a reuşit s-o supere pe regina Marii Britanii la şedinţa foto oficială pentru summitul G20. La sfârşitul evenimentului, premierul italian poate fi auzit ţipând ?Dl. Obama!?, la care preşedintele SUA dă o replică cu o voce mai jos, totuşi. ?dl. Berlusconi!? Cu toate acestea, răul a fost deja făcut. Regina, la auzul tonului strident al lui Berlusconi, s-a întors revoltată şi a exclamat către Obama, vorbind de oficialul italian. "Ce e ? De ce trebuie să ţipe!'



O altă gafă de proporţii a premierului italian Silvio Berlusconi a avut loc chiar la summitul NATO. În timp ce liderii celor 28 de state membre NATO se pregăteau să treacă în mod simbolic peste râul Rin, Berlusconi nu se dezlipea de telefonul mobil. Premierul italian a fost aşteptat minute în şir chiar şi pentru poza oficială. Berlusconi a încălcat astfel grav protocolul NATO.



În timp ce presa italiană este ameninţată de Berlusconi, jurnaliştii din România au şi ei duşmanii lor autohtoni. Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu, le-a spus recent jurnaliştilor: ?Mai tăceţi dracului din gură!?. Declaraţia a venit după ce Mugur Ciuvică a dezvăluit afacerile dubioase ale familiei Băsescu.

Fratele preşedintelui şi-a demonstrat încă o dată violenţa în emisiunea ?Sinteza Zilei? de la Antena3. El le-a transmis celor din studio să tacă din gură şi i-a luat la per tu. ?Noi, cei din familia Băsescu, avem dreptul să le spunem celorlalţi să tacă din gură?, a spus Mircea Băsescu.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi gafe
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close