Antena 3 CNN Actualitate Simona Drăghincescu, prefectul judeţului Brăila: "Dacă tulpina din Marea Britanie trăiește cât Regina, am pus-o”

Simona Drăghincescu, prefectul judeţului Brăila: "Dacă tulpina din Marea Britanie trăiește cât Regina, am pus-o”

Reprezentanta Guvernului în teritoriu, Simona Drăghincescu, a postat pe reţelele de socializare un mesaj de început de an pe care îl consideră optimist şi mobilizator cu privire la noua tulpină SARS-CoV-2 din Marea Britanie.

Simona Drăghincescu, prefectul judeţului Brăila: "Dacă tulpina din Marea Britanie trăiește cât Regina, am pus-o”
de Claudia Popovici    |    03 Ian 2021   •   17:30

Subprefectul cu atribuții de prefect al județului Brăila, Simona Drăghincescu, a devenit cunoscută opiniei publice după ce a făcut o dublă gafă în timpul ceremoniilor dedicate Zilei Naționale a României. Ea s-a încurcat în timp ce saluta Garda de Onoare din cauza emoțiilor sau pentru că nu cunoaștea protocolul aplicat în astfel de situații.

Duminică, prefectul judeţului Brăila, Simona Drăghincescu a postat un mesaj pe reţelele de socializare menit să aducă o doză de optimism şi mobilizare în aceste vremuri tulburi.

Mesajul a fost inspirat din gluma care circulă pe Facebook și care face referire la vârsta Reginei Elisabeta a II-a și la noua tulpină a virusului SARS CoV-2 din regatul britanic, pe care Simona Drăghincescu îl consideră de asemenea haios.

Tonul prefectului se schimbă brusc, căteva ore mai târziu cu un mesaj despre situația la zi a crizei COVID-19

 "Incidența de astăzi este 2.17 județ și 2.94 municipiu. A scăzut sub 3 la mia de locuitori și în municipiul Brăila. Așezați-vă la aceeași masă și deschideți restaurantele. Salvați locurile de muncă”, scrie Simona Drăghincescu pe Facebook.

Învârtită ca la Brăila. Prefectul județului, dublă gafă în timp ce saluta Garda de Onoare

Simona Drăghincescu a fost numită subprefect al județului Brăila anul trecut, în luna iulie, iar în luna august a primit atribuții de prefect, după retragerea persoanei care ocupa această funcție. Ea a mai fost în atenția generală pe 1 Decembrie, anul trecut, când a făcut o dublă gafă în timpul ceremoniilor dedicate Zilei Naționale a României.

Șeful județului Brăila a făcut două gafe în timpul ceremoniei. Prima dată, Simona Drăghincescu a făcut dreapta împrejur în fața Gărzii de Onoare și apoi s-a învârtit de două ori în loc înainte de a pleca din fața soldaților.

 

 

×
Subiecte în articol: Simona Drăghincescu prefect Brăila
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close