Antena 3 CNN Actualitate Simona Ghinea, fata din București dispărută de acasă de sâmbătă, a fost găsită în viață

Simona Ghinea, fata din București dispărută de acasă de sâmbătă, a fost găsită în viață

Simona Ghinea, fata din București dispărută de acasă de sâmbătă, a fost găsită în viață. Bunicul ei a fost cel care a alertat autoritățile, după ce a văzut la televizor cazul fetei incendiate descoperite la marginea unei șosele din Giurgiu.

Simona Ghinea, fata din București dispărută de acasă de sâmbătă, a fost găsită în viață
Sursa foto: Facebook
de Dan Gabor    |    04 Noi 2020   •   19:08

Potrivit surselor Antena 3, Simona Ghinea fost gasită. Tânăra în vârstă de 22 de ani era internată de duminică la Spitalul Obregia din Capitală.

"Luni, 02 noiembrie a.c., Secția 9 Poliție a fost sesizată de  bunicul unei tinere cu privire la faptul că nepoata sa, Ghinea Simona Elena, în vârstă de 22 de ani, a plecat în seara de 31 octombrie a.c., în jurul orei 20:00, de la o adresă din Sectorul 2 și nu s-a mai întors.

Din datele existente tânăra este cunoscută cu plecări voluntare. Aceasta a fost gasita de polițiștii din Sectorul 2 din cadrul DGPMB internată la.o unitate spitalicească din Sectorul 4", precizează Poliția într-un comunicat.

Simona a fost dată dispărută de bunicul ei, singura rudă pe care o are, luni, după ce acesta a văzut imaginile cu fata arsă din Giurgiu. Polițiștii Secției 9 din București preluaseră cazul și aflaseră că tânăra ar fi fost văzută ultima oară de prieteni în noaptea de vineri spre sâmbătă (30 - 31 octombrie).

În tot acest timp, anchetatorii au încercat să vadă dacă nu cumva Simona era fata incendiată descoperită pe un câmp de la marginea localității Ghimpați, din Giurgiu. Însă primele rezultate ale testelor ADN infirmau această ipoteză.

×
Subiecte în articol: Simona fata disparuta
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close