Antena 3 CNN Actualitate Simona Gherghe, mesaj pentru telespectatori: „Dacă se va întâmpla să nu mă mai vedeți, nu e vina mea”

Simona Gherghe, mesaj pentru telespectatori: „Dacă se va întâmpla să nu mă mai vedeți, nu e vina mea”

Simona Gherghe, mesaj pentru telespectatori: „Dacă se va întâmpla să nu mă mai vedeți, nu e vina mea”
de S.T.    |    16 Feb 2016   •   13:07

Imobilele în care se desfășoară activitatea posturilor de televiziune Antena 1 și Antena 3 trebuie evacuate în termen de cinci zile, în urma notificării primite luni de la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, care pune în executare sentința penală definitivă din 2013.

Antena 3 şi Antena 1, ordin de evacuare urgentă! Emisia este amenințată!

Simona Gherghe, prezentatoare la „Acces direct”, a transmis un mesaj către telespectatorii săi: „Dacă se va întâmpla să nu mă mai vedeți, nu e vina mea”.

Trustul Intact se confruntă cu un abuz fără precedent! ANAF şi-a trimis agenţii să scoată Antena 1 şi Antena 3 din sediu.

Este o acţiune în forţă în condiţiile în care trustul nostru a făcut zeci de cereri la Ministerul de Finanţe pentru a obţine dreptul de a închiria acest spaţiu, aşa cum prevede legea, fie a obţine un termen rezonabil pentru mutare.

Este o decizie nedreaptă a fiscului în condiţiile în care Antenele sunt singurele televiziuni nu au nicio datorie către statul român şi plătesc la zi taxele şi impozitele.


×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close