Antena 3 CNN Actualitate Simona Halep a spus DA. Primele imagini de la nunta cu milionarul Toni Iuruc

Simona Halep a spus DA. Primele imagini de la nunta cu milionarul Toni Iuruc

Este ziua cea mare pentru Simona Halep. Aceasta s-a căsătorit miercuri cu milionarul Toni Iuruc, într-un club din stațiunea Mamaia. Ceremonia a avut loc pe plajă. Mirii au sosit la locație în jurul orei 16:30, odată cu o parte din invitați, printre care și Ilie Năstase, Gică Popescu și Gică Hagi.

Simona Halep a spus DA. Primele imagini de la nunta cu milionarul Toni Iuruc
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    15 Sep 2021   •   16:21

A sosit ziua cea mare pentru Simona Halep! Tenismena a spus DA în fața ofițerului de stare civilă.

Simona Halep a spus "DA" miercuri după-amiază soțului său, milionarul Toni Iuruc, în cadrul unei ceremonii fastuoase organizată pe plaja unui club de lux din nordul stațiunii Mamaia, deținut chiar de nașul celor doi. Cel puțin 300 de persoane au fost invitate la ceremonia de la Oficiul Stării Civile.

În jurul orei 16.00 au început să apară primii invitați printre care fratele jucătoarei, Nicolae, alături de soție și de cei doi copii, Gheorghe Hagi, Florin Răducioiu, fostul tenismen, Ilie Năstase, împreună cu soția, dar și primarul din Constanța, Vergil Chițac.

Meniul de nuntă este bazat pe fructe de mare, pește, friptură de vită și delicatese de rață, dar nu vor lipsi nici tradiționalele plăcinte machedonești.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ce furnizori a ales Simona Halep pentru ziua cea mare

Coafura Simonei a fost realizată de stilistul Sorin Stratulat, iar machiajul de către make-up artistul Alexandru Abagiu.

Pentru evenimentul important, sportiva a ales să poarte o rochie lungă, crem, cu inserții aurii, broderie și pliuri. Toni Iuruc a optat pentru un costum negru, clasic, pe care l-a accesorizat cu un papion elegant, tot negru.

În ceea ce privește decorațiunile florale, mirii au ales aranjamente să fie compuse din crini albi, trandafiri albi, iederă si pampas grass.

Tortul este de la Coferăria Crizantema, cu două etaje, cu poză cu cei doi miri și o rachetă de tenis din marțipan.

Cum o va chema pe Simona Halep după căsătorie

Simona Halep i-a pregătit o adevărată surpriză lui Toni Iuruc în ceea ce privește numele pe care îl va purta în buletin. În România, după căsătorie, femeia poate alege dacă își va păstra numele, dacă ia lua numele soțului sau dacă va purta ambele nume de familie.

După căsătoria cu Toni Iuruc, Simona ar fi decis să poarte ambele nume. Astfel, pe dubla campioană o va chema Simona Halep – Iuruc.

După căsătoria civilă de la Constanța, pentru Simona și soțul său urmează căsătoria religioasă, care va avea loc anul viitor. Până atunci, după ce Simona Halep a devenit astăzi, oficial, soția lui Toni Iuru, cei doi vor petrece într-un club de lux din Mamaia.

Dan Bittman va cânta la nunta Simonei Halep 

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, va cânta la nunta Simonei Halep. Artistul va deschide programul artistic.

Dan Bittman nu va performa alături de trupa sa. Cântărețul va cântă împreună cu Marius Bațu.

„Vom începe cu piesa, așa au dorit mirii. E un fel de dansul mirilor, dat fiind faptul că acum are loc doar cununia civilă”, a declarat solistul pentru playtech.ro.

Simona Halep, mesaj în ziua nunții

Simona Halep a transmis un mesaj fanilor săi, în ziua în care se căsătorește cu milionarul Toni Iuruc.

”Să aveți o zi minunată”, a scris Simona Halep într-o postare pe Instagram.

Aceasta a atașat și o fotografie cu un citat Mark Twain.

”Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta”, este textul de pe imagine.

×
Subiecte în articol: Simona Halep nunta Toni Iuruc
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close