Antena 3 CNN Actualitate Simona Halep și Toni Iuruc, întâlnire de taină cu avocații. Imaginile momentului

Simona Halep și Toni Iuruc, întâlnire de taină cu avocații. Imaginile momentului

Simona Halep a avut o zi foarte aglomerată, însă a trebuit să-și facă timp și pentru un moment neplăcut, dar pe care se pare că nu l-a putut evita: întâlnirea cu avocații pentru discuțiile privind divorțul de Toni Iuruc.

Simona Halep și Toni Iuruc, întâlnire de taină cu avocații. Imaginile momentului
Sursa foto: Instagram
de Gabriel Dano    |    08 Sep 2022   •   17:25

Paparazzii SpyNews.ro au stat pe urmele celor doi și au obținut dovada, spun ei, că jucătoarea de tenis a făcut deja o vizită la un cabinet de avocatură, acolo unde a ajuns și Toni Iuruc.

Inițial, s-a spus că Simona și cel care i-a fost soț mai puțin de un an au ales calea amiabilă, respectiv un divorț la notar, rapid și fără prea multe complicații. Totuși, prezența lor la un cabinet de avocatură indică existența unor schimbări în planul inițial.

Prima care a ajuns acolo a fost chiar Simona Halep. La scurt timp a fost urmată de afacerist. Dacă Simona nu a vrut deloc să comenteze situația, Iuruc a fost ceva mai comunicativ cu presa. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Chiar și-așa nici el nu a dezvăluit motivul pentru care s-a întâlnit cu sportiva în acel context. Totuși, având în vedere că afaceristul a confirmat divorțul, prezența lor la avocați arată că procedura de separare legală a început, cel mai probabil.

În timp ce Simona nici nu și-a aruncat privirea la ziariști, Iuruc s-a arătat jovial și a vorbit cu presa la intrarea în imobil, doar că nu a dorit să confirme sau să infirme

La plecare, Simona Halep era schimbată radical, arătându-se zâmbitoare. Însă tot nu a fost înduplecată în a da vreo declarație.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Toni Iuruc
Parteneri
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025
x close