Antena 3 CNN Actualitate Simona Halep s-a vaccinat împotriva coronavirusului: "Este spre binele tuturor"

Simona Halep s-a vaccinat împotriva coronavirusului: "Este spre binele tuturor"

Simona Halep s-a vaccinat miercuri dimineață la Institutul Cantacuzion împotriva Covid-19. Ea a primit prima doză din vaccinul Pfizer BioNTtech și i-a îndemnat pe toți oamenii să se vaccineze. „Sunt mai în siguranță după acest vaccin”, a spus Halep.

Simona Halep s-a vaccinat împotriva coronavirusului: "Este spre binele tuturor"
de Laura Dinu    |    24 Feb 2021   •   12:14

”Îmi doream să mă vaccinez, dar tot timpul am emoții când se întâmpla ceva, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. (...) Am făcut vaccinul Pfizer”, a afirmat Halep.

”Consider că acest vaccin este spre binele tuturor, de aceea am și hotărât să-l fac pentru că este bine pentru noi, pentru sănătate și sper cât mai mulți oameni să vină să se vaccineze”, a continuat ea. 

Sportiva a precizat faptul că personalul medical ”s-a ocupat foarte bine de ea” și a mulțumit fiecăruia în parte. 

De asemenea, a subliniat că este puțin mai liniștită datorită faptului că s-a vaccinat, dar că se va proteja în continuare. 

”Trebuie să fac și rapelul! Mă liniștește acest lucru, sunt mai în siguranță după acest vaccin, dar în continuare o să am grijă și o să mă protejez cât se poate de mult”, a mai amintit sportiva.

În urmă cu câteva luni, Simona Halep a anunțat că a fost infectată cu coronavirus. Din fericire, aceasta a avut o formă ușoară, fără ca plămânii să îi fie afectați. 

"Bună tuturor, am vrut să vă anunț că am fost testată pozitiv cu COVID-19. Mă simt bine ... vom trece prin asta împreună", scria Simona Halep, la sfârșitul lui octombrie, pe o rețea socială. 

Sportivii de performanță, cei care fac parte din loturile naționale, sunt incluși în cea de-a doua etapă de vaccinare. Marți a fost rândul fobaliștilor să primească vaccinul.

×
Subiecte în articol: Simona Halep vaccin COVID-19
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close