Antena 3 CNN Actualitate Care sunt primele semne de Flurona și cum o poți deosebi de o simplă viroză. Atenție la simptome!

Care sunt primele semne de Flurona și cum o poți deosebi de o simplă viroză. Atenție la simptome!

Îngrijorare în rândul medicilor în ceea ce privește Flurona. Deja la noi în țară s-a înregistrat primul deces. Cabinetele medicilor de familie devin neîncăpătoare şi ambulanţele sunt suprasolicitate.

de Mădălina Ignat    |    10 Ian 2023   •   13:40

Atenție mare la simptomele pe care le aveți atunci când credeți că sunteți răcit. Medicii atrag atenția că este în creștere numărul pacienților care au dublă infecție.

Potrivit medicilor, pot apărea complicații, iar evoluția bolii trebuie urmărită în spital.

Diferența dintre răceală și gripă este că gripa se instalează brusc ca simptomatologie, în comparație cu răceala obișnuită care debutează treptat, la 1-3 zile de la contactul cu o persoană bolnavă. Apar dureri musculare, frisoane, lăcrimarea ochilor, tuse seacă, durere în gât și congestie nazală. Pot apărea și vărsături. Se asociază febră mare, de peste 38 de grade Celsius. 

Infecția cu COVID-19 debutează la fel de brusc ca și gripa sezonieră și are o evoluție extrem de rapidă. Simptomele COVID-19 presupun: temperatură, tuse seacă, dureri în gât și frisoane. Pot apărea și diaree și vărsături la unii pacienți. Dificultatea la respirație apare brusc, odată cu eventualele dureri în piept, pe măsură ce sunt afectați plămânii. 

×
Subiecte în articol: Flurona
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close