Antena 3 CNN Actualitate Dr. Marinescu, despre semnele care ne arată că e nevoie să ne testăm de COVID

Dr. Marinescu, despre semnele care ne arată că e nevoie să ne testăm de COVID

Medicul Adrian Marinescu a spus care sunt semnele care ar putea să ne facă să ne gândim că ne-am infectat cu coronavirus, caz în care este indicat să ne facem şi testul COVID.

Dr. Marinescu, despre semnele care ne arată că e nevoie să ne testăm de COVID
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    03 Noi 2020   •   15:30

În prezent, nu numai simptomele unei răceli sau gripe ne pot duce cu gândul la COVID, ci şi problemeledin sfera digestivă.

"De fiecare dată când avem o simptomatologie respiratorie sau digestivă și ne gândim că ar putea să intre în discuție o infectare cu coronavirus e clar că trebuie să fie și testare. 

Dr. Marinescu: Acești oameni trebuie să fie monitorizați prin medicul de familie

Este clar că e nevoie de testare pentru toți cei care au simptome și e nevoie ca acești oameni să fie monitorizați prin intermediul medicului de familie. 

De câte ori e vorba de lipsă de gust și miros, dureri musculare și simptomatologie de gripă, trebuie să ne testăm", a declarat dr. Adrian Marinescu, medic infecţionist la Institutul Matei Balş din Capitală, potrivit stiripesurse.ro.

Un nou record negru în Capitală

Autoritățile au anunțat, marți, un nou record de cazuri de COVID-19: peste 7.700 de români au fost confirmați cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore și 120 au pierdut lupta cu virusul. 

Până marți, 3 noiembrie, au fost confirmate 258.437 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus în România, iar 7.273 au murit.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 11.897. Dintre acestea, 974 sunt internate la ATI.

Lista simptomelor COVID la care trebuie să anunţăm medicul de familie

 


 

×
Subiecte în articol: test COVID-19
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close