Antena 3 CNN Actualitate Cerea bani credincioșilor aflați la racla Sf. Dimitrie. Însă mare a fost mirarea când bandajele i-au fost îndepărtate

Cerea bani credincioșilor aflați la racla Sf. Dimitrie. Însă mare a fost mirarea când bandajele i-au fost îndepărtate

În ciuda tuturor măsurilor de protecție și de distanțare socială pe care sunt nevoiți să le respecte, credincioșii s-au adunat în număr mare la racla Sfântului Dimitrie pentru a se închina. Iar cei care vor să profite din plin de bunătatea acestora și-au făcut imediat prezența.

Cerea bani credincioșilor aflați la racla Sf. Dimitrie. Însă mare a fost mirarea când bandajele i-au fost îndepărtate
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    26 Oct 2020   •   14:45

”Un bărbat care simula o deficiență fizică și cerea bani enoriașilor, prins de jandarmi. Deși avem motive să le mulțumim celor care s-au adunat la racla Sfântului Dimitrie, dat fiind comportamentul cooperant de care au dat dovadă, am întâmpinat și situații mai puțin obișnuite.

Un bărbat cu palmele înfășurate în bandaje pline de sânge atrăgea atenția oamenilor din preajma sa, spunând că și-a pierdut degetele și că are nevoie de bani.

Câțiva enoriași au solicitat ajutorul SMURD, îngrijorați de starea bărbatului.

Odată îndepărtate bandajele, s-a constatat că problema nu era de competența medicilor, întrucât degetele erau intacte, astfel că au fost chemați colegii noștri, care au aplicat o amendă contravențională în valoare de 500 de lei”, se arată în mesajul postat de reprezentanții Jandarmeriei Române. 

×
Subiecte în articol: jandarmi racla sfantul dimitrie
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close