Antena 3 CNN Actualitate Sinaia şi Buşteni, lovite de ploi şi grindină. Vezi prognoza meteo (VIDEO)

Sinaia şi Buşteni, lovite de ploi şi grindină. Vezi prognoza meteo (VIDEO)

Sinaia şi Buşteni, lovite de ploi şi grindină. Vezi prognoza meteo (VIDEO)
21 Mai 2009   •   17:05

Ploaie torenţială şi grindină, miercuri seară, în staţiunile Sinaia şi Buşteni. Vremea s-a schimbat brusc, după ce la munte temperaturile au fost destul de ridicate în timpul zilei. Furtuna a afectat şi DN1. Din cauza inundaţiilor, traficul pe centura oraşului Sinaia a fost deviat.

Furtuna s-a dezlănţuit din senin. La Sinaia, vântul puternic, însoţit de rafale de ploaie, a provocat pagube prin curţile oamenilor. Unii spun chiar că au observat un început de tornadă.

Odată cu ploaia, a început să cadă şi grindina care a acoperit Drumul Naţional 1 în câteva minute. Furtuna a provocat inundaţii pe şosea, iar traficul pe centura Sinaiei a fost deviat. Vijelia s-a încheiat după puţină vreme, brusc, aşa cum a şi început.



PROGNOZA METEO PENTRU VINERI, 22 MAI:
În ţară, vremea va fi deosebit de caldă în cursul zilei, cu temperaturi maxime cuprinse între 27 şi 33 de grade, mai scăzute pe litoral. Cerul va fi variabil şi doar în zona de munte izolat vor fi posibile ploi de scurtă durată. Începând de seară, în regiunile din vestul, nordul şi centrul ţării, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat şi se va manifesta prin înnorări, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi local averse. Vor fi condiţii de grindină.
Temperaturile minime se vor încadra între 10 şi 18 grade.

În Bucureşti, vremea va deveni deosebit de caldă, cu o maximă termică în jurul valorii de 31 de grade şi o minimă de 14 ...16 grade.
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: grindina Sinaia busteni DN 1 prognoza meteo
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close