Antena 3 CNN Actualitate Sindicaliştii anunţă un amplu protest în perioada 25-30 octombrie

Sindicaliştii anunţă un amplu protest în perioada 25-30 octombrie

Sindicaliştii anunţă un amplu protest în perioada 25-30 octombrie
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Oct 2010   •   13:56

Liderii confederaţiilor sindicale au decis, miercuri, să organizeze împreună proteste. Într-o conferinţă de presă comună a liderilor sindicali, susţinută miercuri la sediul Consiliului Economic şi Social, preşedintele CNSLR Frăţia, Marius Petcu, a anunţat calendarul manifestaţiilor pe care sindicaliştii le vor desfăşura în ţară.

Marius Petcu a anunţat că liderii sindicali vor purta discuţii cu grupurile parlamentare, atât cu cele aflate la Putere, cât şi cu cele din Opoziţie, până în data de 22 octombrie. Aceştia vor prezenta setul de revendicări şi vor aştepta un răspuns concret privinf soluţionarea acestora.

În perioada 8-22 octombrie, reprezentanţii confederaţiilor sindicale vor merge să picheteze sediile din teritoriu ale partidelor aflate în arcul guvernamental. Totodată, a anunţat Marius Petcu, s-a decis şi pichetarea locuinţelor parlamentarilor.

Zeci de mii de sindicalişti în stradă

Dacă problemele ridicate de sindicalişti nu îşi vor găsi o soluţionare până pe 22 octombrie, liderul CNSLR Frăţia a anunţat că se va lua în calcul organizarea unui amplu protest în care se va cere în mod explicit demisia Guvernului Boc.

Manifestaţia anunţată de liderul sindical ar urma să aibă loc în perioada 25-30 octombrie.

Marius Petcu a mai precizat că la acest protest se aşteaptă o prezenţă de 70.000-80.000 sindicalişti şi a făcut un apel la solidaritate către toţi cei nemulţumiţi de măsurile Guvernului.

Antena3.ro



×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close