Antena 3 CNN Actualitate Sindicaliştii pregătesc un miting amplu în ziua moţiunii: 50.000 de oameni, aşteptaţi să participe

Sindicaliştii pregătesc un miting amplu în ziua moţiunii: 50.000 de oameni, aşteptaţi să participe

Sindicaliştii pregătesc un miting amplu în ziua moţiunii: 50.000 de oameni, aşteptaţi să participe
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Oct 2010   •   13:36

Liderii confederaţiilor sindicale au anunţat, marţi, că vor organiza un miting comun de amploare în Capitală, în ziuza în care urmează să fie dezbătută şi votată moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Boc. Moţiunea va fi prezentată în şedinţa comună a celor două Camere ale Parlamentului în 20 octombrie, urmând ca dezbaterea textului şi votul asupra moţiunii să aibă loc în 27 octombrie.

Lidrul CNSLR-Frăţia, Marius Petcu, a declarat, marţi, pentru Mediafax, că membrii organizaţiei pe care o conduce se pregătesc pentru un miting în 27 octombrie. Potrivit lui Petcu, toţi liderii confederaţiilor au fost de acord de principiu cu organizarea protestului în ziua votului.

"Voi susţine ca această acţiune să se desfăşoare concomitent cu votul moţiunii pentru a avea un impact mai mare", a spus liderul CNSLR-Frăţia.

La rândul său, preşedintele Alma Mater, Anton Hadăr, a anunţat că toate confederaţiile sindicale din Educaţie sunt de acord să participe la acest miting.

Aproximativ 50.000 de oameni sunt aşteptaţi să participe la acţiunea de protes. Manifestaţiile vor include un miting în Piaţa Victoriei, urmat de un marş spre Palatul Parlamentului.

Anton Hadăr: Sindicatele din Educaţie participă la miting

×
Subiecte în articol: miting protest sindicalisti
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close