Antena 3 CNN Actualitate Sindicatele din industria alimentară îi cer premierului Ponta să-l demită pe şeful ANSVSA

Sindicatele din industria alimentară îi cer premierului Ponta să-l demită pe şeful ANSVSA

Sindicatele din industria alimentară îi cer premierului Ponta să-l demită pe şeful ANSVSA
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    13 Mar 2013   •   11:43

Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Industria Alimentară, Dragoş Frumosu, a cerut din noi, miercuri, demisia şefului ANSVSA, după scandalul cu carne de curcan în care a fost implicată România.

"S-a declanşat o isterie naţională cu scandalul alimentar. Cer prim-ministrului ca acest preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor să fie schimbat, să fie demis cât mai repede, că avem nevoie de linişte", a declarat Dragoş Frumos, miercuri, la Antena 3.

Solicitarea lui Frumosu vine după ce, în urmă cu numai două zile, el a cerut schimbarea lui Mihai Ţurcanu de la ANSVSA, în urma scandalului cu laptele toxic.

Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Industria Alimentară, Dragoş Frumosu, a spus că preşedintele ANSVSA ar trebui demis, după ce, "din exces de zel", a băgat panică în populaţia României prin anunţul său potrivit căruia există lapte toxic pe rafturi.

Şi preşedintele Agrostar cere demisia lui Ţurcanu de la conducerea ANSVSA: A gestionat prost criza laptelui infestat

O nouă alertă de mâncare toxică în România. Cea mai recentă informaţie vine din Germania, care a anuţat prin Sistemul Rapid de Alertă, că inspectorii sanitar veterinari au descoperit piept de curcan prăjit, provenit din România, şi care ar fi infestat cu reziduuri de medicamente de tip veterinar. Carnea de curcan toxică a fost vândută şi în Austria, şi Marea Britanie.

Preşedintele ANVSA, Mihai Ţurcanu, a spus că nu are habar de aceste alerte.








×
Subiecte în articol: Dragoş Frumosu
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close