Antena 3 Actualitate Sindicatele din România vor organiza, miercuri, acţiuni de protest faţă de austeritatea bugetară

Sindicatele din România vor organiza, miercuri, acţiuni de protest faţă de austeritatea bugetară

27 Feb 2012   •   15:41
Sindicatele din România vor organiza, miercuri, acţiuni de protest faţă de austeritatea bugetară
Sursa foto: Foto: Intact Images

Confederaţia Naţională Sindicală (CNS) Cartel Alfa, Blocul Naţional Sindical şi alte organizaţii sindicale vor organiza miercuri, între orele 14.00-16.00, în toată ţara, acţiuni de protest împotriva austerităţii şi disciplinei bugetare dorite de liderii Uniunii Europene, se arată într-un comunicat remis Agerpres.

”În ajunul Summitului European care va avea loc pe 1 şi 2 martie şi care va fi dominat de tema austerităţii şi disciplinei bugetare, Confederaţia Europeană a Sindicatelor (CES-ETUC) doreşte să transmită un mesaj clar către liderii Uniunii Europene, conform căruia impunerea unui regim de austeritate va arunca Europa în recesiune” se arată în comunicat.

”Din acest motiv, membrii ETUC vor organiza în aceeaşi zi manifestaţii de protest în toate cele 27 de ţări membre, pentru a denunţa şi a condamna acest tip de guvernare şi pentru a propune alternative pentru locuri de muncă şi justiţie socială', mai este menționat în comunicatul remis.

În Bucureşti, protestul vor avea loc în Piaţa Victoriei, în timp ce în ţară manifestaţiile vor fi organizate în faţa sediilor prefecturilor din fiecare municipiu de judeţ.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close