Antena 3 CNN Actualitate Sindicatele se pregătesc de grevă generală. Lider de sindicat: „Suntem solidari cu cei de la privați”

Sindicatele se pregătesc de grevă generală. Lider de sindicat: „Suntem solidari cu cei de la privați”

Sindicatele se pregătesc de grevă generală. Lider de sindicat: „Suntem solidari cu cei de la privați”
02 Noi 2017   •   12:10

Update:  Leonard Bărăscu, președinte CNSLR Frăția, a declarat la Antena 3 că protestele anunțate se vor face pentru ca și privații să primească asigurări că nu vor avea pierderi la salarii când contribuțiile vor trece de la angajator la angajat.

„CNSLR Frăția este un tot unitar care are cam jumătate sunt federații de la bugetari și jumătate de la partea privată. Sunt solidar cu cei de la partea privată care și-au manifestat dorința să fie și ei asigurați de faptul că vor primi aceleași salarii în momentul când se va modifica Codul Fiscal, și se vor modifica contractele cu patronii. Vor să fie siguri că nu vor pierde nimic”, a declarat Leonard Bărăscu, președinte CNSLR Frăția, la Antena 3.

Știre inițială: CNSLR Frăţia, confederaţie care reprezintă peste jumatate de milion de salariaţi, anuntă grevă generală din cauza scăderii salariilor dar și pentru faptul că nu există negociere între Guvern și Sindicate.

Printre nemulțumiri se numără şi pierderea de locuri de muncă care va fi generată de modificările Codului Fiscal, prin care se transferă plata contribuţiilor sociale de la angajator la angajat.

 

×
Subiecte în articol: guvern previziuni greva generala sindicate
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close