Antena 3 Actualitate Sindicatul Europol, acuzații grave: Polițiștii sunt expuși intenționat riscului de a se infecta cu noul coronavirus

Sindicatul Europol, acuzații grave: Polițiștii sunt expuși intenționat riscului de a se infecta cu noul coronavirus

05 Iul 2020   •   09:37
Sindicatul Europol, acuzații grave: Polițiștii sunt expuși intenționat riscului de a se infecta cu noul coronavirus
Sursa foto: Hepta

Acuzații grave aduse de sindicatul Europol la adresa conducerii IGPR pe care o acuză că îi expune intenționat pe polițiști riscului de a se infecta cu noul coronavirus.

În ciuda prevederilor Deciziei CCR 458 din 25.06.2020 prin care Ordinul MS 414 din 11.03.2020 privind instituirea masurii de carantina pentru situatia de urgenta de sanatate publică internațională determinata de infectia cu COVID-19 și stabilirea unor masuri in vederea prevenirii si limitarea efectelor epidemiei, in baza caruia s-au instituit /dispus masuri de carantina/izolare este suspendat de drept, fara niciun temei legal politistii sunt trimisi sa intre in contact direct cu persoanele aflate in autoizolare la domicilii.

În pericol real

Acestora li s-au înmânat niste procese verbale care trebuie semnate si de catre persoanele suspecte de a fi infectate cu noul coronavirus.

„Așa înțelege conducerea Poliției Române să îi protejeze pe polițiștii din linia întâi , expunând-i intenționat riscului de a fi infectați! Unii dintre polițiști s-au sesizat că solicitarea este abuzivă si au raportat că nu pot îndeplini astfel de sarcini fără fi dotați cu materiale care să le asigure protecția”, încheie sindicatul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close