Antena 3 CNN Actualitate Sindicatul Europol, după prezența lui Bode la UNTOLD: Legea în România se împarte între "jmecheri" și "fraieri"

Sindicatul Europol, după prezența lui Bode la UNTOLD: Legea în România se împarte între "jmecheri" și "fraieri"

Sindicatul Europol a recționat după ce ministrul de Interne Lucian Bode, a fost remarcat la festivalul UNTOLD fără mască de protecție, așa cum prevede legea. Legea în România se împarte între "jmecheri" și "fraieri" - explică sindicaliștii într-o postare pe Facebook.

Sindicatul Europol, după prezența lui Bode la UNTOLD: Legea în România se împarte între "jmecheri" și "fraieri"
de Alexandra Dima    |    12 Sep 2021   •   17:12

Sindicaliștii au remarcat că Lucian Bode s-a comportat exemplar la poza oficială, dar ulterior și-a dat masca jos, deși nu ar fi trebuit.

"Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor "wanna be", Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție.", spun cei de la Europol. 

Sindicaliștii mai atrag atenția asupra dublului standard social folosit în pandemie: la concerte avem voie grămadă, la școală cu copiii, nu!

"Sigur, pentru poza oficială, a folosit-o, dar ulterior și-a dat-o jos. Asta pentru că Legea în România se împarte între 'jmecheri' și 'fraieri'. Între cei care permit să se organizeze festivaluri cu zeci de mii de oameni care efectiv se iau în brațe în aglomerație și școlile unde nu se permite vizita părinților la prima zi de școală a copiilor lor.", se mai arară în mesajul sindicaliștilor Europol.

În opinia sindicatului, atitudinea ministrului afectează încrederea cetăţeanului în autorităţi.

"După ce această imagine cu ministrul Bode fără mască a devenit virală, ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un polițist din stradă cetățeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măștii de protecție și îl va întreba dacă și Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeași faptă.", concluzionează polițiștii. 

Citește și: Lucian Bode a fost prezent la UNTOLD. Cum a fost surprins ministrul Afacerilor Interne

 

×
Subiecte în articol: Europol Lucian Bode
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close