Antena 3 CNN Actualitate Sindromul bradului de Crăciun, boala care afectează din ce în ce mai mulți oameni. Care sunt simptomele

Sindromul bradului de Crăciun, boala care afectează din ce în ce mai mulți oameni. Care sunt simptomele

Bradul de Crăciun te poate îmbolnăvi.

Sindromul bradului de Crăciun, boala care afectează din ce în ce mai mulți oameni. Care sunt simptomele
Sursa foto: Pixabay.com
de Silvia Țigănilă    |    24 Dec 2020   •   11:20

Sindromul bradului de Crăciun nu trebuie tratat cu lejeritate. Boala îți poate afecta sănătatea pe termen lung, spun specialiștii.

Simptomele acestui sindrom pot fi severe și se fac resimțite în special la nivelul căilor respiratorii superioare - strănut, ochi apoși, mâncărimi în zona nasului, respirație șuierătoare sau chiar pierderea respirației.

Bradul de Crăciun te poate îmbolnăvi!

Sindromul bradului de Crăciun poate include și tuse, dureri în piept, insomnie sau stări de letargie.

Atenție! Acest sindrom poate atrage după sine instalarea unor boli grave, ca bronșita sau pneumonia.

Mulți brazi provin din păduri special plantate pentru vânzare, astfel că acești brazi sunt stropiți cu tot felul de substanțe toxice. Brazii naturali de Crăciun sunt recomandați în cazul celor care nu prezintă alergii, doar dacă îi spălam înainte de a-i împodobi.

Mesaje de Crăciun. Cele mai inspirate mesaje de Crăciun. Ce urări să trimiți de sărbători

Mesaje de Crăciun. Ne aflăm în perioada Crăciunului, perioada în care românii trimit cel mai mult MESAJE prin SMS celor apropiaţi. Sms-ul de Crăciun a devenit deja un obicei pentru fiecare: fie în seara de Ajun, fie chiar în ziua Crăciunului stăm şi scriem mesaje, semn că nu i-am uitat şi că ne amintim de toţi cei dragi.

MESAJE DE CRĂCIUN. Cu această ocazie, pe internet circulă o mulţime de mesaje şi urări care pot fi folosite pentru SMS-uri de felicitări de Crăciun. Crăciunul ne face să fim mai altruişti, să oferim iubire şi mici surprize persoanelor care ne fac viaţa mai frumoasă. Ne simţim mai buni, mai liniştiţi, mai frumoşi pentru că primim şi dăruim iubire.

MESAJE DE CRĂCIUN „Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi!”

MESAJE DE CRĂCIUN. „În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ti inima şi primeste un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!”

MESAJE DE CRĂCIUN. „Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!”

×
Subiecte în articol: brad brad Crăciun sindrom brad Crăciun
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close