Antena 3 CNN Actualitate Singura supravieţuitoare a accidentului produs de fostul ministru Daniel Chiţoiu a renunţat la proces

Singura supravieţuitoare a accidentului produs de fostul ministru Daniel Chiţoiu a renunţat la proces

Singura supravieţuitoare a accidentului produs în anul 2019 de fostul ministru al Economiei Daniel Chiţoiu a renuţat la procesul împotriva acestuia.

Singura supravieţuitoare a accidentului produs de fostul ministru Daniel Chiţoiu a renunţat la proces
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    26 Ian 2021   •   09:40

Nici femeia, nici fiul ei nu s-au constituit parte civilă în dosarul în care Chiţoiu este judecat.

În plus, procesul bate pasul pe loc.

Părţile din proces au depus în instanţă cereri de renunţare la judecată, astfel că nu se mai constituie parte civilă împotriva fostului ministru.

Singura supravieţuitoare din maşină nu s-a mai constituit parte civilă

Părţile nu au motivat în cerere de ce au renunţat la această judecată. Solicitările apar făcute atât de victimă, cât şi de familia acesteia.

Potrivit legii, aparţinătorii se pot constitui şi ei parte civilă, considerând că au fost prejudiciaţi prin faptul că li s-au schimbat vieţile după accident.

În ce priveşte, este deja a patra amânare în proces. Pe 24 august 2020, a fost dată încheierea în camera preliminară şi ar fi trebuit să înceapă judecata acestui proces, însă Chiţoiu a depus prin avocat, de fiecare dată, cereri de amânare.

Chiţoiu, accident cu doi morţi

Daniel Chițoiu, fost ministru al Economiei, a fost implicat în luna decembrie 2019 într-un accident mortal pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, pe raza localității Zamfirești.

Șoferul autoturismului implicat în accident a decedat la scurt timp. De asemenea, medicii spitalului de urgență Pitești au confirmat și decesul soției șoferului.

Unul dintre liderii de sindicat ai polițiștilor susținea la momentul producerii accidentului că primele date ale anchetei arată că fostul ministru al Economiei a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens cauzând astfel accidentul cu doi morți.

Ulterior, pe 9 ianuarie 2020, Daniel Chițoiu a fost pus sub urmărire penală după ce a fost audiat în dosarul accidentului

×
Subiecte în articol: Daniel Chitoiu accident
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close