Antena 3 CNN Actualitate Singuri cu Dumnezeu. Oamenii strigă de sub tonele de zăpadă. 11 localităţi, în beznă totală, 4 DN sunt închise

Singuri cu Dumnezeu. Oamenii strigă de sub tonele de zăpadă. 11 localităţi, în beznă totală, 4 DN sunt închise

Singuri cu Dumnezeu. Oamenii strigă de sub tonele de zăpadă. 11 localităţi, în beznă totală, 4 DN sunt închise
de O.P.    |    16 Feb 2012   •   05:56

 În multe localităţi din ţarã, efectele ninsorilor abundente încă fac simţite iar codul galben emis de meteorologi rămâne valabil până în această seară.  23 de judeţe sunt afectate de cãderile masive de zãpadã şi trei dintre ele au probleme cu energia electricã. 11 localitãţi sunt de altfel lipsite complet de curent, astfel cã peste patru mii de oameni stau în întuneric. 

4 drumuri naţionale şi 136 judeţene sunt închise şi la aceastã orã iar pe alte 16 circulaţia este îngreunatã. În acelaşi timp, ambulanţele au salvat într-o singurã zi 152 de oameni care sufereau de hipotermie.  Ministerul Sănătăţii a revizuit numărul persoanelor decedate din cauza gerului, care este acum de 79, pentru că în urma autopsiilor s-a descoperit că 7 persoane au murit din alte cauze.

Zeci de maşini au rămas blocate  între Oradea şi Marghita după ce zăpada viscolită a făcut imposibilă deplasarea pe DN 19 E.

Drumul a fost eliberat parţial după aproape 7 ore, dar a fost închis apoi între BIHARIA şi CHIRIBIS.

Traficul a fost paralizat pe drumul European 58 Baia Mare - Dej, în pasul Mesteacăn din judeţul Sălaj, după ce un autotren a derapat şi a blocat ambele sensuri de mers. Coloana de maşini şi tiruri formată în scurt timp a depăşit un kilometru.

AMBIANTA 09,42 încearcă să deszăpezească tirul

După câteva ore de ninsoare viscolită, circulaţia s-a îngreunat în pasul Gutâi.

În Cluj, drumarii nu au putut face faţă căderilor masive de zăpadă.

Codul galben de ninsori expiră astăzi la ora 18.00

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close