Antena 3 CNN Actualitate Singurul interviu acordat de Regina Ana în România. „M-am simţit atât de umilită de mine însămi”

Singurul interviu acordat de Regina Ana în România. „M-am simţit atât de umilită de mine însămi”

Singurul interviu acordat de Regina Ana în România. „M-am simţit atât de umilită de mine însămi”
Sursa foto: Foto: captură video
de S.T.    |    01 Aug 2016   •   18:58

REGINA ANA A MURIT. Regina Ana a României a acordat un singur interviu presei din România, în 2008, în care a povestit cum l-a întalnit, în 1948, pe Regele Mihai I al României.

„Vărul meu, Jean de Luxemburg, care dadea un dineu la ambasada Luxemburgului de la Londra. Am mers acolo, mai ales că nu fusesem la nunta reginei Elisabeta. Mama şi fraţii mei erau deja acolo, la hotelul Claridge's. Când am ajuns, am urcat la apartamentul unde ştiam că e mama. Intrând, am văzut-o pe regina Elena, pe ducesa de Aosta, sora ei, şi pe mama. Iar de vorbă cu ele, în picioare, era un tânăr în uniformă. Cum nu ieşisem de multa vreme din armată, în loc să fac o reverenţă, am luat poziţie de drepţi şi l-am salutat lovind călcâiele ca un soldat! M-am simţit atât de umilită de mine însămi, încât am ieşit imediat ca să merg la verişoarele mele, care erau la alt etaj”, povestea Regina Ana.

Regina Ana a României a murit, luni, la ora 13.45, la Spitalul din Morges, în Elveția, a anunțat Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I.

Potrivit sursei citate, programul funeraliilor va fi făcut public, în detaliu, în cursul zilei de marți.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close