Antena 3 CNN Actualitate Singurul supraviețuitor al accidentului din Neamț soldat cu nouă victime, declarație cutremurătoare. "Toți au murit? Toți? Toți?"

Singurul supraviețuitor al accidentului din Neamț soldat cu nouă victime, declarație cutremurătoare. "Toți au murit? Toți? Toți?"

Singurul supraviețuitor al accidentului din Neamț soldat cu nouă victime, declarație cutremurătoare. "Toți au murit? Toți? Toți?"
05 Apr 2018   •   11:06

Nouă persoane şi-au pierdut viaţa în urma accidentului din judeţul Neamţ. În această dimineață, salavatorii au reuşit să recupereze trupurile celor două persoane date dispărute după ce microbuzul în care se aflau a căzut de pe un pod într-un canal al râulului Bistriţa, adânc de peste şapte metri. Un singur om a reuşit să iasă la suprafaţă. Autorităţile au declarat imediat cod roşu de intervenţie. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, toţi au fost declaraţi morţi.

 Singurul supravietuitor al cumplitului accident din Neamţ a făcut o declarație cutremurătoare după ce a aflat că ceilalți colegi ai lui sunt morți. Ionuț Vîrlan, în vârstă de 19 de ani, a reuşit să se salveze cu ultimele puteri. Când a aflat că este singurul supraviețuitor a început să plângă. Şocat de veste, acesta a exclamat: "Toți au murit? Toți? Toți?". Ionuţ Vîrlan a declarat că dormea în momentul când s-a produs accidentul.

„Nu știu ce s-o întâmplat, m-am trezit în apă, s-a spart geamul din față. Eram 10 în mașină. Era și cumnatul meu, Găbițu, 25 de ani. El era la volan. Era și fratele meu, Ștefan, 26 de ani. Ne întorceam de la muncă. Lucram ca zilieri, la plantat. De trei săptămâni munceam, și la Alba-Iulia, și la Arad. Mai erau cu noi și băieți din partea Iașiului, nu știu numele de familie, era Costeluș, Denis, Andrei, unu de 19 ani, unu de 17 ani. Mai era un om, de 60 de ani, Fănică, din Bârgăoani. Nu știu firma, ne aducea să semnăm, și munceam în mai multe părți. După Paști urma să mergem în altă parte”, a spus tânărul. 

 

×
Subiecte în articol: Neamţ declaraţie
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close