x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Ediție specială Sinteza Zilei: La mulți ani tuturor româncelor!

de G.S.   •   08 Mar 2016   •   21:42
Ediție specială Sinteza Zilei: La mulți ani tuturor româncelor! 416
Foto: VideoNews
Mihai Gâdea a realizat o ediție specială a emisiunii Sinteza Zilei, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

"Este 8 martie și pentru mulți dintre noi, era un eveniment central al copilăriei. Am lucrat ceva special pentru mama și nu era, cel puțin în primele clase primare, nimic mai important. În anii ce au trecut am încercat să realizez emisiuni de 8 martie cum nu s-au mai făcut. Uneori am reușit, probabil vă aduceți aminte acea emisiune în care am avut realizatori și jurnaliști invitați împreună cu mamele lor.


Poate așa realizăm că miezul familiei este mama. Oricât de importanți și de puternici am vrea să fim, familia se învârte în jurul mamei.În seara asta veți avea posibilitatea de a petrece seara de 8 martie cum nu s-a mai întâmplat. Peste 20 de jurnaliste, unele dintre cele mai bune din România, vor vorbi despre niște subiecte care sunt convins că nu au cum să nu vă miște. Că nu aveți cum să nu țineți minte ceea ce veți vedea în această seară.

URMĂRIȚI LIVE SINTEZA ZILEI

La fiecare 48 de ore în România, o femeie moare din cauza violenței domestice. Cu toții, în ultimii ani de zile, am vorbit despre corupție, abuzuri, hoții, libertate și democrație. Dar când citești o astfel de statistică..."

"La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor!"Vedetele trustului INTACT au povestit cum au petrecut ziua de 8 martie. Alături de familii, de mame, de bunici și chiar de străbunici, doamnele și domnișoarele posturilor INTACT au explicat cât de importantă este ziua de 8 martie pentru ele și cum au schimbat roluri de copii în mame.

sati