Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. BOICOT împotriva lui Mugur Ciuvică

Sinteza zilei. BOICOT împotriva lui Mugur Ciuvică

Sinteza zilei. BOICOT împotriva lui Mugur Ciuvică
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    25 Iun 2015   •   22:12

Gabriel Liiceanu nu vrea să vândă în librăriile sale cartea "Zece ani răi", lansată recent de Mugur Ciuvică, susţine autorul volumului.

 
"Sunt puţin trist. Domnul Liiceanu mi-a provocat o suferinţă. Domnul Liiceanu, care a luat o editură, a Partidului Comunist, de la prietenul dânsului, domnul Pleşu, nu încurajează debutanţii în literatura documentară. Şi nu mă aşteptam să boicoteze umilul meu debut cu cartea prezentată ieri ( - n.r.). (...) Domnul Liiceanu nu vrea să vândă cartea în librăria primită cadou de la stat prin intermediul domnului Pleşu", a spus preşedintele Grupului de Investigaţii Politice (GIP), Mugur Ciuvică, joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
"Atâta ranchiună faţă de un umil debutant", a spus Ciuvică despre cei doi pe care îi numeşte "propagandişti" şi "lingăi băsişti".
 
"Dacă ar fi permis (Liiceanu - n.r.) ca această carte să fie distribuită şi prin librăriile primite de el de la statul român prin intermediul lui Pleşu, cititorii ar fi putut să citească acolo despre procesul Loteria 2, care a început exact în acelaşi timp cu procesul Telepatia", a mai spus preşedintele GIP.

"Zece ani răi". Mugur Ciuvică, despre războiul dintre Traian Băsescu şi Dan Voiculescu

 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close