Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Bombă! Denunț penal la DNA pe numele lui George Maior

Sinteza zilei. Bombă! Denunț penal la DNA pe numele lui George Maior

Sinteza zilei. Bombă! Denunț penal la DNA pe numele lui George Maior
Sursa foto: foto: captura Antena 3
20 Mai 2019   •   23:14

Ana Maria Roman a prezentat, luni, la Sinteza Zilei, informații-bombă despre dosarul penal care îl viza pe fostul șef al SRI George Maior, dosar care ar fi dispărut din DNA.

Denunțătorul era Tiberiu Urdăreanu. În acest dosar este vorba de o mită de 500.000 de euro, bani care ar fi ajuns la partidul lui Gabriel Oprea, UNPR.

sursa: captura video Antena 3

"Denunțul depus de omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu a fost depus la DNA împotriva directorului SRI la acea vreme George Maior, la finalul anului 2014. A fost un denunț în care se vorbea despre un trafic de influență pentru suma de 500.000 de euro care ar fi ajuns la Gabriel Oprea în folosul UNPR. Acești bani ar fi fost dați în sediul SRI din Băneasa, conform informațiilor din acest denunț.

Am aflat de acest denunț anul trecut, am început să fac solicitări la DNA. Știam că neoficial această informație ar fi trecut și prin Comisia SRI din Parlament și mi-am dorit foarte mult să vin cu aceste date cu o confirmare oficială pentru că aceste afirmații voiam să le probez cu documente, așa cum fac de obicei. Și de aici a pornit o corespondență fabuloasă, uluitoare, nemaiîntâlnită cu DNA", a spus Ana Maria Roman.

Potrivit unosr surse, omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu a fost amenințat după ce a depus acest denunț.

 

 

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close