Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Cât A CÂŞTIGAT Ioana Băsescu din AFACEREA GAZPROM

Sinteza zilei: Cât A CÂŞTIGAT Ioana Băsescu din AFACEREA GAZPROM

Sinteza zilei: Cât A CÂŞTIGAT Ioana Băsescu din AFACEREA GAZPROM
20 Feb 2014   •   23:57

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza Zilei", un nou episod din afacerea Băsescu - Gazprom, în care a adus documente care indică sumele încasate de fiica preşedintelui, sub forma unor comisioane.

Potrivit informaţiilor dezvăluite de Mihai Gâdea, Ioana Băsescu a încasat, într-o singură lună, comisioane care însumează aproximativ 30.000 de euro, prin parafarea a trei documente de achiziţie ale NIS Petrol, subsidiara Gazprom.

Sinteza Zilei. Afacerea PDL-Gazprom-Ioana Băsescu

Succesul acestui nou episod în afacerea Băsescu-Gazprom constă în faptul că, până în prezent, nici preşedintele Traian Băsescu şi nici fiica acestuia, Ioana Băsescu nu au dorit să facă publice sumele încasate, prin notariatul său, de la subsidiara Gazprom.


Ruşii de la Lukoil l-au sponsorizat pe Traian Băsescu în campania din 2009

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de marţi seară a emisiunii "Sinteza zilei", şi cum a obţinut actualul director al NIS Petrol, sucursala sârbă a Gazprom, să pună mâna pe un comision de 2 milioane de euro pentru o negociere între RCS-RDS şi Liga Profesionistă de Fotbal, în 2011.

Administratorul NIS Petrol, Mihai Corbu, care a fost şi directorul LukOil România şi Ungaria, a obţinut, prin firma sa Capital Properties, 2,25 de milioane de euro din comisionul pe care LPF l-a încasat din tranzacţia cu RCS-RDS.

×
Subiecte în articol: Ioana Basescu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close