Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Ce îi transmite fiul Doinei Cornea lui Cioloș

Sinteza zilei. Ce îi transmite fiul Doinei Cornea lui Cioloș

Sinteza zilei. Ce îi transmite fiul Doinei Cornea lui Cioloș
Sursa foto: foto: Facebook/ Dacian Cioloș
15 Mai 2019   •   22:27

Dacian Cioloș, liderul alianței 2020 USR - Plus, se afla în anul 1988 printre militarii care păzeau casa doamnei Doina Cornea din Cluj-Napoca, în perioada în care cunoscuta disidenta anticomunistă avea supraveghere 24 din 24 de ore și foarte multe interdicții din partea regimului Ceaușescu.

Citește și: Sinteza Zilei. Interviu-eveniment cu fiul disidentei anticomuniste Doina Cornea

Fiul Doinea Cornea, Leontin Horaţiu Iuhas i-a transmis, miercuri, la "Sinteza Zilei", un mesaj lui Dacian Cioloș.

"Mi-a venit să râd, pentru că dânsul afirmă că stătea după gard și întâmplarea a făcut că ieri l-am găsit pe gard, pe o hârtie de campanie electorală. A fost foarte ciudat că tocmai domnul Dacian Cioloș era lipit pe gardul meu", a spus, amuzat, Leontin Iuhas.

Leontin Iuhas exclude varianta ca Dacian Cioloș să nu fi știut cine este persoana din casa pe care avea misiune să o păzească.

"Autobuzul care urca spre căminele studențești, care pe vremea aceea avea numărul 10, în momentul în care trecea pe lângă casa mamei, de multe ori încetinea, toată lumea se uita spre casa mamei și mulți comentau, înjurau, nu era om care să nu știe cine locuiește în casa aceea.

Dacă domnul Cioloș a fost trimis într-o astfel de misiune să păzească o intersecție sau o stradă este normal, era militar, trebuia să execute ordinele. Ceea ce mi se pare în schimb ciudat este faptul că domnul Cioloș a ajuns în trupele de Securitate", a adăugat Leontin Iuhas.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Dacian Cioloş
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close