Sinteza Zilei. Cinci pensionari anchetaţi de DNA s-au sinucis. O bătrână, chemată la DNA pentru că ar fi dat un borcan cu miere

de D.D.    |    30 Iul 2014   •   22:19
Sinteza Zilei. Cinci pensionari anchetaţi de DNA s-au sinucis. O bătrână, chemată la DNA pentru că ar fi dat un borcan cu miere Foto: Antena 3

România a privit stupefiată mărturisirile celor trei magistraţi incoruptibili. Zece milioane euro mită în dosarul ALRO şi două milioane în cazul Bercea Mondial - Mircea Băsescu. În ciuda unor dovezi zdrobitoare, dosarele sunt închise şi magistraţii eliminaţi din sistem.

Cine sunt însă anchetaţi de DNA? Nişte bătrâni pensionari neputincioşi. O bătrână chemată la DNA pentru că a dat cu borcan de miere. Un pensionar pentru că a dat 100 de lei mită.

Cinci astfel de pensionari speriaţi de hărţuirea la care au fost supuşi de procurori s-au sinucis.

Mircea Diaconu: Mă îngrozeşte că aceşti anchetatori ştiu multe lucruri cumplite şi nu se uita la ele
 
Cazurile absolut şocante ale pensionarilor care s-au sinucis după ce au fost speriaţi de procurorii DNA au fost prezentate în ediţia de miercuri seară a emisiunii Sinteza Zilei.

Iată cazul şocant al doi pensionari care şi-au pus capăt zilelor, după ce au fost anchetaţi de DNA:


O altă bătrână s-a sinucis după ce a fost anchetată de DNA în cazul medicilor care au luat bani în schimbul pensionărilor. Frica de arestare a împins-o la sinucidere:


Încă o victimă a scandalului „Mită pentru Pensii”. Bătrâna s-a sinucis pentru că ar fi dat şpagă un borcan de miere pentru a ieşi mai repede la pensie.


Un pensionar de 60 de ani din Arges s-a sinucis după ce a fost anchetat de DNA pentru o presupusă şpagă de 100 de lei.


Mărturia surorii femeii achetată pentru un borcan cu miere:


Parteneri
x close