Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Cine este, de fapt, autorul legal și moral al recursului compensatoriu

Sinteza zilei. Cine este, de fapt, autorul legal și moral al recursului compensatoriu

Sinteza zilei. Cine este, de fapt, autorul legal și moral al recursului compensatoriu
Sursa foto: foto: Agerpres
16 Ian 2019   •   21:36

Mihai Gâdea a prezentat, miercuri, la "Sinteza Zilei", dovada că fostul premier Dacian Cioloș a semnat recursul compensatoriu.

"Avem documente și avem semnături olografe. Nimeni nu a prezentat asta public și mă întreb de ce. Nu știa președintele sau tocmai de asta, pentru că știa, dintr-o dată nu mai caută vinovații.

Păi nu, trebuie să-i căutăm pe vinovați, indiferent despre ce vină este, iar aceasta este una dintre marile probleme ale României din ultimii ani de zile", a spus Mihai Gâdea.

Toată lumea a vorbit până acum că Raluca Prună este autorul recursului compensatoriu pentru că a fost ministrul justiției în guvernul tehnocrat. Care este adevărul?

sursa: Antena 3/ Sinteza Zilei

"S-a prezentat opiniei publice de propaganda dvs., domnule președinte, că de fapt ce s-a întâmplat la Mediaș este din cauza recursului compensatoriu. Cu toate că eu am dovada în seara aceasta că nu este. Daca vreți să mergem pe această linie, hai să mergem pe ea.

Înseamnă că domnul Dacian Cioloș este vinovat pentru asta, pentru că în tot proiectul acesta pe care l-a trimis Senatului nu se exceptează cei care sunt condamnați pentru fapte violente. Pentru că în recursul compensatoriu era nevoie de el", a explicat Mihai Gâdea.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close