Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei. Cine sare în aer în scandalul momentului

Sinteza Zilei. Cine sare în aer în scandalul momentului

Sinteza Zilei. Cine sare în aer în scandalul momentului
06 Noi 2018   •   21:47

Mihai Gâdea a prezentat la Antena 3, cinci întrebări incredibile în scandalul momentului.

1. De ce a pus totuși Augustin Lazăr clasarea în dosarul de candidatură? (Varianta ”grefiera” fiind de râsul țării)

2. Cine i-a scris acțiunea de contestare a revocării lui Augustin Lazăr - surse din Ministerul Public au declarat pentru Antena 3 că plângerea a fost lucrată de procurori de la 3 secții din Parchetul General: Judiciară, Secția de resurse Umane și Serviciul de Îndrumare.

3. Președintele Klaus Iohannis a spus că Victor Ponta trebuie să se retragă din politică pentru că a plagiat - Augustin Lazăr a plagiat proiectul de management, copiind ordinar din Tiberiu Nițu, Victor Ponta trebuia să se retragă.

4. Augustin Lazăr a acoperit și susținut toate mizeriile, abuzurile, încălcările Constituției făcute de Laura Codruța Kovesi, mizeriile de neimaginat ale lui Onea și Portocală, în timp ce procurorii corecți din DNA erau persecutați ( caz Iorga Moraru). Oamenii ăști se au la mână reciproc sau pur și simplu iubesc abuzurile?

5. Livia Stanciu l-a băgat nevinovat în pușcîrie pe primarul Mircia Gutău. Livia Stanciu îl ținea de mână pe Augustin Lazăr la ceremonia instalării acestuia ca o mamică pe copilul său în prima zi de școală. Cine s-o ancheteze oe Livia Stanciu pentru represiune nedreaptă? Augustin Lazăr?

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close