x close

Sinteza zilei: Dezvăluirile uluitoare ale avocatului prădat de patru lingouri de aur şi 20.000 de euro

de A.M.P    |    31 Oct 2013   •   23:31

Mihai Gâdea a prezentat în ediţia de joi seară a emisiunii "Sinteza zilei" cazul avocatului căruia i s-au furat 4 lingouri din aur şi 20.000 de euro din caseta de valori a unei bănci.

"Este o întâmplare nefericită.(...) În momentul în care am deschis caseta de valori şi am văzut că nu mai sunt lingourile m-am uitat pe jos, dacă nu cumva mi-au căzut. Nu ştiţi ce senzaţie poate avea un om în momentul acela. Pentru că eu mi-am pus acele bunuri la bancă pentru că eram convins sută la sută că sunt în siguranţă. Nu le puteam ţine acasă, nu le puteam îngropa", a povestit avocatul.

Acesta a subliniat că deşi a sesizat conducerea băncii că a fost fraudat, iar poliţia a deschis o anchetă, nu şi-a recuperat nici până azi bunurile furate.

"M-am lovit de un zid de neîncredere. Asta m-a durut cel mai mult", a mai spus avocatul care reclamă pasivitatea cu care banca respectivă tratează aceste sisteme.

Întrebat de ce nu a depus plângere împotriva băncii, avocatul a răspuns: "Tocmai pentru că sunt avocat", el înţelegând condiţiile în care a fost încheiat contractul cu banca în momentul în care a închiriat căsuţa de valori.

Citeşte mai multe despre:

avocat
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati