Antena 3 Actualitate Sinteza Zilei: Evacuaţi de mafia imobiliară, pe semnătura lui Traian Băsescu

Sinteza Zilei: Evacuaţi de mafia imobiliară, pe semnătura lui Traian Băsescu

de G.S.    |    11 Mar 2015   •   01:03
Nicolas Jordan a ajuns un nume sinonim cu teroarea pentru două familii din Bucureşti. 13 persoane mai au la dipspoziţie o singură săptămână pentru a evacua casele în care s-au născut şi au trăit o viaţă întreagă. 
 
O femeie gravidă în 3 luni a pierdut sarcina când a văzut somaţia de evacuare
 
Coşmarul pe care aceşti oameni îl trăiesc a fost provocat de o simplă semnătură a fostului primar, Traian Băsescu. Acesta l-a împroprietărit pe Nicolas Jordan, un om pe care nimeni nu l-a văzut niciodată, cu nu mai puţin de 128 de imobile, printre care şi casele lor. Acum, bolnavi şi disperaţi oamenii se tem că vor ajunge în stradă.
 
În total 6 familii se află pe lista neagră a lui Nicolas Jordan, dar doar familiile Aksan şi Zlate au primit până acum somaţii de evacuare. Ele cred că la mijloc este vorba de o răzbunare persoanlă.
 
Oamenii suţin cu actele doveditoare în mână că Nicolas Jordan, cel care se joacă de ani buni cu vieţile lor a falsificat toate documentele şi că nimic din ce a revendicat şi a  primit prin semnătura lui Traian Băsescu nu i se cuvine. 
 
Tot ei mai povestesc despre supraevaluau de terenuri, cum au fost omorâţi oameni în acte, toate în aceeaşi speţă nimeni nu a luat nicio măsură împotriva acestui sistem mafiot.
 

×
Subiecte în articol: evacuare imobil familie

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close