Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Familia hăituită de procurorul Ciprian Man, mărturii cutremurătoare

Sinteza zilei. Familia hăituită de procurorul Ciprian Man, mărturii cutremurătoare

Sinteza zilei. Familia hăituită de procurorul Ciprian Man, mărturii cutremurătoare
30 Ian 2019   •   23:02

Avocatii Ioan si Daniela Sava au povestit, miercuri, la "Sinteza Zilei", calvarul prin care au trecut timp de 5 ani, după ce au devenit țintă pentru procurorul DNA Oradea Ciprian Man.

Citește și: Sinteza Zilei. Document halucinant. Noua probă a ilegalităților comise la DNA Oradea

În 2012, avocatul Ioan Sava a fost acuzat că a luat niște bani de la un client și că în acest fel ar fi intervenit la trei judecători. Nu a fost suficient. Și, a urmat un al doilea dosar în care Daniela Sava a fost acuzată că ar fi șantajat-o pe judecatoarea Crina Muntean de la Tribunalul Bihor printr-un comentariu pe internet.

"Vă rog să mă credeți că nu-mi găsesc cuvintele după ce am trăit atâția ani de chin. Am fost pur și simplu terminați, din toate punctele de vedere, de acest procuror Man: profesional, statutul nostru pe care îl aveam. Ne-a luat ce ne putea lua, mai puțin demnitatea noastră și credința. Credința nu ne-a putut-o lua.

Întotdeauna am sperat în Dumnezeu că într-o zi va face dreptate și astăzi, pe undeva, suntem mulțumiți că s-a făcut primul pas, cu destituirea lor", mărturisește Daniela Sava.

Citește și: Sinteza Zilei. A fost sau nu admisă plângerea lui Kovesi la CEDO? Mihai Gâdea: "Am putea avea de-a face cu una dintre cele mai mari minciuni spuse în ultima vreme"

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close