Antena 3 Actualitate Sinteza Zilei. Gică Hagi: „Când faci un lucru, nu-l faci gândindu-te la bani”

Sinteza Zilei. Gică Hagi: „Când faci un lucru, nu-l faci gândindu-te la bani”

03 Iul 2019   •   21:31
Sinteza Zilei. Gică Hagi: „Când faci un lucru, nu-l faci gândindu-te la bani”
Sursa foto: foto: FC Viitorul

Gică Hagi, unul dintre fotbaliștii emblematici ai României a fost invitatul lui Mihai Gâdea la ”Sinteza Zilei” .

Marele campion a mărturisit că destinul l-a ajutat să investească în tineri, iar pentru a forma, a educa în sport, ca în orice altă meserie, munca este elementul fundamental.

„Românul este foarte creativ. Iar în sport pe lângă conceptul tehnic, ai nevoie de creativitate. Jucătorul dacă este foarte bine format în teren are și creativitate. Acest lucru s-a văzut și la acest campionat european fantastic, făcut de această generație care ne-a adus speranță, putere, bucurie și încredere că suntem români”, a declarat Gică Hagi.

„Când faci un lucru nu-l faci gândindu-te la bani. Ei te ajută doar să îți îndeplinești anumite obiective. Vrem ca acestei generații să nu îi lipsească nimic. Noi la academie îi sprijinim doar dacă ei vor, dacă au talent și ambiție. Jucătorii noștri știu lucrul acesta, iar cei care își doresc asta, vor duce la bun sfârșit acest demers”, a adăugat marele campion mondial Hagi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close