Antena 3 Actualitate Sinteza Zilei. Gică Popescu: „S-a dovedit că fotbalul românesc are resurse incredibile”

Sinteza Zilei. Gică Popescu: „S-a dovedit că fotbalul românesc are resurse incredibile”

03 Iul 2019   •   21:40
Sinteza Zilei. Gică Popescu: „S-a dovedit că fotbalul românesc are resurse incredibile”

Gică Popescu, fostul căpitan la Naționalei României și unul dintre cei mai iubiți fotbaliști ai generației de Aur, a precizat la emisiunea ”Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea, că se așteaptă de la diferiți oameni cu resurse financiare și instituționale să ajute acest proiect de fotbal, ca pe viitor să se creeze o infrastructură necesară.

„Cu siguranță aș fi considerat Subiectiv dacă toate meritele ar fi doar ale lui Hagi. Hagi are un mare merit, unul uriaș, 11 dintre fotabliștii care au făcut o performanță fantastică sunt crescuți la Academie sa. Sportivul român este dotat, iar cu puțină educație susținută, rezultatele sale pot deveni fantastice. Trebuie să facem permanent ceea ce a făcut Gică Hagi cu această academie. Ar fi minunat ca toate telefoanele pe care le-am primit să nu se oprească cu ultimul fluier al arbitrului. Ne-ar plăcea ca lumea să aprecieze acest proiect și după, pe viitor, nu doar acum. Să nu uităm să investim în tineri să creăm o infrastructură în acest sens”, a subliniat Gică Popescu.   

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close